Avainsana: innovointi

Innovaatio hyvä, johtaminen paras

Innovaatio syntyy tai kuolee ylimmässä johdossa. Mutta on siinä muitakin tekijöitä.

Innovaatiovalmentaja Robert Brands listaa kymmenen kohtaa, jotka tulee huomioida innovaatioprosessin rakentamisessa.

Robert Brands is an innovation coach with a lot of experience with real-world product innovation. It’s no surprise then that his book, Robert’s Rules of Innovation: A 10-Step Program for Corporate Survival, is heavy on the consumer products side of innovation. Nevertheless, the 10 rules he presents can be applied in any setting. [...] Brands’ book details 10 rules to create and sustain a culture of innovation:

Leading Blog: A Leadership Blog: Where Does Innovation Begin?.

Tarpeiden johtaminen = ihmiskeskeinen innovointi?

Ihmiskeskeinen innovaatio laittaa myös johtamisen elementit uusiksi. Esitetty ihmiskeskeisyys nostaa esiin ihmisen tarpeet, joskin jättää vastaamatta kysymykseen mikä on ihminen ja tulisiko kaikki kuviteltavissa olevat tarpeet täyttää. Mutta esitetty ajatus on tärkeä: innovaation johtaminen on ihmisen huomiointia ja ihmiskäsitteen pohtimista.

“Ihmiskeskeinen innovaatio oli yksi punainen lanka elokuisessa konferenssissa, joka keräsi yhteen tutkijoita, yritysjohtajia ja johtamisguruja maailmalta. Meille on jo tuttua käyttäjäystävällinen, asiakaslähtöinen ja ihmiskeskeinen teknologia. Ihmiskeskeinen innovaatio korostaa toiminnallisuutta, joka istuu ihmisen tarpeeseen tässä ja nyt.”

via Innovaatiot syntyvät ihminen edellä –   Talouselämä.